Polędwica suszona iberyjska de bellota roscal Arturo Sanchez w całości

1.4 - 1.6 kg 83.5 € / kg
133.67 € (VAT wliczony)
Polędwica suszona(Lomo) iberyjska de bellota roscal jest to najbardziej pożądany kęswśród miłośników autentycznych produktów iberyjskich. Wykonana polędwic wyselekcjonowanych pod względem jakości i koloru, nacierana ręcznie wyłącznie naturalnymi przyprawami, związana ręcznie i suszona w "dzwonie" z drewna dębowego. Okres dojrzewania w naturalnych suszarniach wynosi około pięciu miesięcy. Hiszpańska nazwa: "Lomo ibérico bellota roscal Arturo Sánchez cortado a entero".Polędwica suszona(Lomo) iberyjska de bellota roscal jest to najbardziej pożądany kęswśród miłośników autentycznych produktów iberyjskich. Wykonana polędwic wyselekcjonowanych pod względem jakości i koloru, nacierana ręcznie wyłącznie naturalnymi przyprawami, związana ręcznie i suszona w "dzwonie" z drewna dębowego. Okres dojrzewania w naturalnych suszarniach wynosi około pięciu miesięcy. Hiszpańska nazwa: "Lomo ibérico bellota roscal Arturo Sánchez cortado a entero".
 
Dodaj do koszyka
  • MARKA
  • SZCZEGÓŁY
  • RADY
  • KOMENTARZE
  • KOSZTY WYSYŁKI
  • ZWROTY

ARTURO SÁNCHEZ

Mówiąc o Arturo Sanchez mówimy o klejnotach gastronomii. Produkty pochodzące ze świń iberyjskich hodowanych na wolności na terenach najlepszych pastwisk lasów dębowych-dehesa w Andaluyji i Ekstremadura. Jeęli dodam do tego produkcję rzemieślniczą, gdzie dba się o najmniejszy szczegół każdej sztuki, o dojrzewaniu naturalnym, bez pośpiechu,mówimy o produktach wyjątkowych, niepowtarzalnych.
ARTURO SÁNCHEZ
Prezentacja : W całości
Kategoria : Lomo Schab
Rasa : Iberico
Pochodzenie : Kastylia Leon
Gwarancja jakości : Z chronioną nazwą DOP Guijuelo-Salamanka
Czas dojrzewania : 6 miesięcy
Format : Polędwica suszona iberyjska bellota gran reserva opakowana jest próżniowo z łatwym zamknięciem.
ARTURO SÁNCHEZ
Konserwacja : Polędwica suszona iberyjska de bellota powinna być przechowywana w lodówce w temp. 0-6°C.
Spożywanie : Należy spożyć w przeciągu roku. Po otwarciu opakowania należy spożyć w ciągu 15-20 dni, w temperaturze pokojowej.
Poradnik krojenia szynki:

Stopień   Stopień   Stopień   Stopień   Stopień  

Pobrać PDF

Nie ma jeszcze żadnej opinii o tym produkcie.

NAPISZ SWÓJ KOMENTARZ
Napiszesz komentarz o Polędwica suszona iberyjska de bellota roscal Arturo Sanchez w całości
Oceń ten produkt
Kliknij na gwiazdki
Państwo: Prowincja: Kod pocztowy:

Szacowany koszt dostawy przesyłki: . Czas dostawy: dni roboczych.

Koszt przesyłki do gratis dla zamówień większych niż €*

Będziesz mógł zobaczyć dokładne koszty wysyłki w twoim koszyku zakupów przed dokonaniem opłaty. Do tego potrzebne jest podanie kraju i regionu.

Wysyłamy zamówiony towar do wszystkich krajów Unii Europejskiej i Monako. Nie wysyłamy zamówionego towaru do Szwajcarii (CH) ani na Wyspy Kanaryjskie. Kliknij tutaj aby zobaczyć wszystkie koszty wysyłki i czas dostawy.

Wysyłka gratis *
Zamówienie na więcej niż 200 €: Giblartar, Portugalia, Hiszpania, Hiszpania Baleary i Francja Południowa.
Zamówienie na więcej niż 250 €: Andora, Austria, Belgia, Francja, Niemcy, Włochy, Luksemburg, Holandia i Wielka Brytania.
Zamówienie na więcej niż 350 €: Bułgaria, Chorwacja, Republika Czeska, Dania, Estonia, Finlandia, Grecja, Węgry, Irlandia, Łotwa, Litwa, Malta, Monaco, Polska, Rumunia, Słowacja, Słowenia i Szwecja.
* Zawsze gdy wszystkie zamówione produkty są tej samej firmy
If your product is defective or damaged, we will replace it or give you a refund.

Jak ocenić, czy mój produkt jest w złym stanie?

Kliknij tutaj aby zobaczyć nasz Zasady zwrotu towaru

NEWSLETTER
Rady & Pomysły
Zapisz się gratis aby otrzymać nasz newsletter i otrzymasz naszą ofertę promocyjną, zniżki itd.!