Kiełbasa Chorizo iberyjska de bellota gran reserva Arturo Sanchez krojona ręcznie

100 gr 77.6 €/gr
7.77 € (VAT wliczony)
Kiełbasa Chorizo iberyjska de bellota gran reserva jest produktem o wyjątkowej soczystości i smaku dzięki jego całkowicie tradycyjnej produkcji. Wykonana ze starannie selekcjonowanych mięs świni iberyjskiej de bellota i w osłonce z jelit naturalnych, przyprawiona naturalnymi przyprawami, wiązana ręcznie i suszona w "dzwonie" z drewna dębowego. Proces dojrzewania w suszarniach naturalnych trwa ponad pięć miesięcy. Hiszpańska nazwa: "Chorizo ibérico de bellota gran reserva Arturo Sánchez cortado a mano".Kiełbasa Chorizo iberyjska de bellota gran reserva jest produktem o wyjątkowej soczystości i smaku dzięki jego całkowicie tradycyjnej produkcji. Wykonana ze starannie selekcjonowanych mięs świni iberyjskiej de bellota i w osłonce z jelit naturalnych, przyprawiona naturalnymi przyprawami, wiązana ręcznie i suszona w "dzwonie" z drewna dębowego. Proces dojrzewania w suszarniach naturalnych trwa ponad pięć miesięcy. Hiszpańska nazwa: "Chorizo ibérico de bellota gran reserva Arturo Sánchez cortado a mano".
 
Dodaj do koszyka
  • MARKA
  • SZCZEGÓŁY
  • RADY
  • KOMENTARZE (1)
  • KOSZTY WYSYŁKI
  • ZWROTY

ARTURO SÁNCHEZ

Mówiąc o Arturo Sanchez mówimy o klejnotach gastronomii. Produkty pochodzące ze świń iberyjskich hodowanych na wolności na terenach najlepszych pastwisk lasów dębowych-dehesa w Andaluyji i Ekstremadura. Jeęli dodam do tego produkcję rzemieślniczą, gdzie dba się o najmniejszy szczegół każdej sztuki, o dojrzewaniu naturalnym, bez pośpiechu,mówimy o produktach wyjątkowych, niepowtarzalnych.
ARTURO SÁNCHEZ
Prezentacja : W plasterkch
Kategoria : Chorizo Kiełbasa
Rasa : Iberico
Pochodzenie : Kastylia Leon
Gwarancja jakości : Z chronioną nazwą DOP Guijuelo-Salamanka
Czas dojrzewania : 6 miesięcy
Format : Kiełbasa chorizo iberyjska bellota gran reserva opakowana jest próżniowo po 100gr z łatwym zamknięciem. Wewnątrz plastry są specjalnie przedzielone aby łatwiej je było wyjąć.
ARTURO SÁNCHEZ
Konserwacja : Kiełbasa Chorizo iberyjska de bellota gran reserva powinna być przechowywana w lodówce w temp. 0-6°C.
Spożywanie : Należy spożyć w przeciągu roku. Przed spożyciem polecamy wyjąć opakowanie z lodówki i pozostawić w temperaturze pokojowej przez 60 minut.
Poradnik krojenia szynki:

Stopień   Stopień   Stopień   Stopień   Stopień  

Pobrać PDF

Ocena:
Todos los loncheados soberbios!
"Todos los loncheados soberbios! Volvere a comprar."

NAPISZ SWÓJ KOMENTARZ
Napiszesz komentarz o Kiełbasa Chorizo iberyjska de bellota gran reserva Arturo Sanchez krojona ręcznie
Oceń ten produkt
Kliknij na gwiazdki
Państwo: Prowincja: Kod pocztowy:

Szacowany koszt dostawy przesyłki: . Czas dostawy: dni roboczych.

Koszt przesyłki do gratis dla zamówień większych niż €*

Będziesz mógł zobaczyć dokładne koszty wysyłki w twoim koszyku zakupów przed dokonaniem opłaty. Do tego potrzebne jest podanie kraju i regionu.

Wysyłamy zamówiony towar do wszystkich krajów Unii Europejskiej i Monako. Nie wysyłamy zamówionego towaru do Szwajcarii (CH) ani na Wyspy Kanaryjskie. Kliknij tutaj aby zobaczyć wszystkie koszty wysyłki i czas dostawy.

Wysyłka gratis *
Zamówienie na więcej niż 200 €: Giblartar, Portugalia, Hiszpania, Hiszpania Baleary i Francja Południowa.
Zamówienie na więcej niż 250 €: Andora, Austria, Belgia, Francja, Niemcy, Włochy, Luksemburg, Holandia i Wielka Brytania.
Zamówienie na więcej niż 350 €: Bułgaria, Chorwacja, Republika Czeska, Dania, Estonia, Finlandia, Grecja, Węgry, Irlandia, Łotwa, Litwa, Malta, Monaco, Polska, Rumunia, Słowacja, Słowenia i Szwecja.
* Zawsze gdy wszystkie zamówione produkty są tej samej firmy
If your product is defective or damaged, we will replace it or give you a refund.

Jak ocenić, czy mój produkt jest w złym stanie?

Kliknij tutaj aby zobaczyć nasz Zasady zwrotu towaru

NEWSLETTER
Rady & Pomysły
Zapisz się gratis aby otrzymać nasz newsletter i otrzymasz naszą ofertę promocyjną, zniżki itd.!